NyhederKlubmodul henter siden
Voksentræning 15 år+
J+S
Vejledning
1. Er det første gang du tilmelder dig? Så skal du oprette en profil her  
2. Ellers skal du logge ind for at tilmelde dig.
Info

Voksentræningen er for aldersgruppen 15+, og består af teknisk og taktisk træning med plads til at være social. Der fægtes både fleuret og kårde, og vi stiller udstyr til rådighed for dem, som ikke selv har. Træningen ledes af vores cheftræner Boris i sammenarbejde med vores hjælpetræner Klara.

Medlemskab af holdet giver også gratis adgang til vores familiefægtning om lørdagen kl.13:00-15:00 for både fægter og familie. Familiefægtning er en hyggelig sammenkomst, hvor både voksne og børn fægter på samme tid. Det er en god introduktion til fægteverden, og det er oplagt at have søskende, børn, kammerater og veninder med.

Udover de ugentlige træningstider har vi også fredagsfægtning den sidste fredag hver måned, hvor at vi på tværs af vores ungdoms- og voksenhold vil gå i dybden med et fægterelateret tema, såsom taktik, våbenreperation, stævneplanlægning m.m. Efter træningen har vi fælles hygge og aftensmad for alle, som har lyst.

Prisen for medlemskabet er 1200 kr pr. halvår. Ved tilmelding til et hold opkræves der et tilmeldingsgebyr.

Husk ved tilmelding også at blive medlem af klubbens facebook-gruppe.

Læs mere
Tid/Sted
Mandag 19:30-21:00 Birkerød idrætscenter, Hal 2.2 Onsdag 19:00-21:00 Birkerød idrætscenter, Hal 2.2 Lørdag 13:00-15:00 Birkerød idrætscenter, Hal 2.2
Pris fra nu, indtil 10.08.2023.
980,00 kr.

Hold i dag
Instagram
Vi takker vore sponsorer