Nyheder

Fredagstræning og -hygge

Hver sidste fredag i måneden har vi fredagstræning - og hygge for alle klubbens medlemmer. Vi mødes til hyggelig træning under ledelse af Klara, og senere gør vi klar til fællesspisning og hygge. Der vil være forskellige teamer feks. om reparation af våben, reglement, sikkerhed, fysisk træning eller mental træning.


Fredagstræningen er pga. et arrangement i idrætscenteret denne gang d. 7 oktober kl. 16:00-20:00. Temaet er denne gang videoanalyse og fægteteknikken "fleche".

For dem, som har lyst, vil der være mulighed for, at vi optager jeres fægtekampe under træningen, hvorefter at vi analyserer videoerne. Der vil også være en analyse af en fægtekamp mellem Klara og Nicolai, hvor at vi vil tale om forskellen mellem hvad man selv oplever, mens man fægter, sammenlignet med hvad man ser senere på videoen. Det er helt frivilligt om man vil have sine kampe optaget, og alle optaget videoer slettes i slutningen af træningen.

Undervejs i træningen vil vi sammen spise aftensmad fra idrætscenterets cafe. Deltagelse i fredagstræningen er gratis, men deltagere er selv nødt til at betale for egen mad og drikke fra cafen. Både familie og venner er meget velkomne. Ingen tilmelding er påkrævet, man møder bare glad op på dagen.


Vi ses på fredag.

.

Instagram
Vi takker vore sponsorer