Nyheder

Fredagstræning og -hygge

Hver sidste fredag i måneden har vi fredagstræning - og hygge for alle klubbens medlemmer. Vi mødes kl. 16:00 til hyggelig træning under ledelse af Klara, og senere gør vi klar til fællesspisning og hygge. Der vil være forskellige teamer feks. om reparation af våben, reglement, sikkerhed, fysisk træning eller mental træning.

Næste fredagstræning er 29. April kl.16:00-20:00. Temaet denne gang er "taktik i fægtning".

Vi starter kl. 16:00 med hyggelig træning under ledelse af Klara. Efter træningen tager vi kl. 18:00 fat i dagens tema, hvor at vi ved hjælp af videoer fra OL, VM og EM vil forklare det taktiske aspekt i fægtning, dennes betydning og hvordan at man kan træne taktik i sin daglige træning. Vi regner med at være færdige omkring kl. 20:00, hvorefter at alle dem som har lyst kan tage med på Birkerød Pizza House til fælles aftensmad. Deltagelse i fredagstræningen er gratis, men deltagere er selv nødt til at betale for egen mad og drikke på Birkerød Pizza House. Både familie og venner er meget velkomne.

Vi beder folk om at tilmelde sig til fredagstræningen her på hjemmesiden, så vi har en ide om hvor mange vi kan forvente. Dette kan enten gøres ved at finde træningen under events på forsiden, eller ved at klikke på træningen på vores kalender. Man må ved tilmelding i kommentarfeltet gerne skrive, hvor mange man kommer, hvis at man tager venner og familie med.

Vi ses på fredag.

Instagram
Vi takker vore sponsorer